Texas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern. Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana.

Texas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern. Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana.Brisket corte de carne de la ternera divina para hacer un buen asado ahumado exquisito y solo en Texas smoked Restaurant El Tarter Andorra @The Boss Apres Ski Visit now in EL TARTER RESTAURANT, Texas Style Smoked Restaurant The restaurant is designed to give guests the experience of Restaurant Manacor Grill setting and up bringing and everything we enjoyed and loved about TexasTexas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern.

Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana.

En el nostre afany per oferir-te una autèntica texan bbq, fumem totes les nostres carns de 8 a 15 horesTexas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern. Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana. ininterrompudament, garantint així un sabor únic, característic, suau i melós.

Un restaurant envoltat de bells paratges on gaudiràs de peces tant com el brisket, el pulled de gall d’indi, de vedella, etc. Així com de la millor música en directe i una àmplia selecció de cerveses i begudes.

A Texas Style Smoked & The Boss restaurant treballem estretament amb els nostres proveïdors locals, fem servir els millors talls de carn i els productes més frescos per a crear el nostre menú exclusiu a Andorra.

Texas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern. Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana.RESTAURANT Texas Style Smoked Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra & The Boss, l’smokehouse que et transportarà a una braseria texana

Fa un temps vam conèixer un nou concepte de restaurant que va obrir les portes, a El Tarter, a la parròquia de Canillo, que promet evocar els aromes i sabors més deliciosos d’una braseria de Texas. Es tracta del RESTAURANT Texas Style Smoked Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra & The Boss, un establiment amb molta personalitat que, a banda d’oferir plats per a llepar-se els dits, et captivarà pel seu ambient tan informal i carregat d’energia.

El Grup musical ‘The Rucks Night’ va ser l’excusa perfecta per a visitar el restaurant The Boss, a la CarreteraBrisket corte de carne de la ternera divina para hacer un buen asado ahumado está exquisita solo en Texas smoked Restaurant @The Boss Apres Ski General d’El Tarter al costat del Grill Manacor líder en DRY AGED BEEF on vam viure, de primera mà, el potencial d’aquest local que combina música, zones d’oci i una proposta gastronòmica exclusiva i singular al Principat d’Andorra, possiblement el millor concepte gastronòmic creat en anys a Andorra. Si ja coneixies el Grill Dry Aged Manacor (Especialista en Carns prèmium madurades), segurament no et costarà gaire arribar a aquest nou establiment.

Els acords de guitarra, les vibracions de la bateria i l’enèrgica veu del seu vocalista, van fer que The Rucks conquistés ràpidament el públic que va acudir a The Boss, per a desconnectar de la rutina. Amb versions de les millors cançons de rock de la història d’aquest gènere, The Rucks va oferir un recital apoteòsic, davant la mirada atenta de desenes d’afortunats convidats, el passat 21 d’agost, que tampoc es van perdre l’oportunitat de provar de, primeríssima mà, l’oferta culinària i d’entreteniment del local.

Texas Style Smoked. Restaurant pioner del Texas Smokedhouse a Andorra. Arromanga’t les mànigues i gaudeix d’una carta plena de les receptes smoked BBQ preferides dels americans, amb carns fetes al més pur estil southern. Tots els nostres plats es cuinen amb la tècnica del fumat «Low & Slow» i se serveixen en una gran safata on podràs combinar carns, amanides i complements sense por de quedar-te sense lloc, i amb gana.Concebut com a una smokehouse al pur estil texà, el restaurant Texas Smoked Style a The Boss, que compta amb una terrassa molt àmplia, forma part de tot un complex destinat a l’oci i la bona gastronomia. Els visitants hi trobaran diverses especialitats, entre les quals destaquen les carns fumades amb dos tipus de llenya, que passen per un procés de cocció a baixa temperatura, que aporta una textura tendra i un tall molt sucós. Com és propi de la cultura texana, The Boss dona protagonisme a la carn, en les seves diferents presentacions, siguin hamburgueses, costelles, filets o els deliciosos “beef ribs” amb salsa BBQ, que et faran la boca aigua.

Com que The Boss també és un restaurant musical, oferirà presentacions i concerts freqüents per a animar la festa. Compta també amb un Lounge on els visitants poden gaudir dels millors còctels i cerveses, mentre que la Fun Zone és un dels atractius que més crida l’atenció de tothom qui hi passa, ja que aquesta àrea està plena de simuladors de conducció de cotxes i de Fórmula 1, així com diferents dispositius i cabines de realitat virtual que, sens dubte, aporten un toc fora del convencional.